Velkommen Tilmeld nyhedsbrev Login / Opret konto

Returnering

Returret & ombytning

Som kunde i Pink's webshop har du ret til at returnere dine varer i op til 14 dage. Denne periode gælder fra den dag, du modtager varerne. For at kunne returnere varerne, skal de være i samme stand som du modtog dem. Varerne må ikke være brugt og ikke være vasket. Varerne skal returneres med de originale påsatte pris- og hængemærker. Du behøver ikke angive en grund til returnering, men vi vil være glade for din kommentar.

Ønsker du at returnere eller bytte en vare som du har købt i Pink's webshop beder vi dig gøre følgende:

Returnering via Post Danmark
I pakken du modtager, ligger en returseddel, som det tager et øjeblik at udfylde. På samme seddel står adressen som returpakken skal sendes til.
I pakken fra os ligger også en kopi af din ordrebekræftelse, som du bedes vedlægge i returpakken.
Pink opfordrer til, at man anvender Post Danmark ved returnering og anbefaler at returvarer sendes som pakke, da varerne dermed er forsikrede. Sendes varen som et brev, påhviler ansvaret afsenderen.
Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er sendt retur til Pink.

Indlevering i butik
Du har også mulighed for at returnere en vare du har købt i webshoppen ved at indlevere den i vores butik i Fiolstræde 19, 1171 Kbh. K. Husk da at medbringe din kopi af ordrebekræftelsen.

Vær opmærksom på
Vær venligst opmærksom på, at Pink ikke dækker omkostninger ved returnering, med mindre returneringen skyldes en fejl fra vores side. Vi beder dig ligeledes være opmærksom på, at du har kun mulighed for at bytte varen til en vare som koster det samme som den vare du returnerer, eller til en vare som er billigere. Dette skyldes systemmæssige årsager og er deværre ikke noget vi kan ændre på i øjeblikket. Ønsker du at bytte til en dyrere vare, kan dette gøres ved at sende varen retur og foretage en ny bestilling i shoppen.
Returbeløb tilbageføres automatisk til den konto, der blev benyttet ved købet.

Annullering af ordre
Ønsker du at annullere en ordre, gøres det nemmest ved at besvare den mail som du har modtaget med din ordrebekræftelse. Du skriver blot at du ønsker at annullere ordren. Det er væsentligt, at du ikke ændrer emnefeltet på mailen. Hvis du annullerer din ordre trækkes pengene ikke på din konto.

Mangelfuld eller forkert levering
Skulle det ske, at din vare lider af en fejl, eller har vi leveret en forkert vare, bedes du sende varen retur til os sammen med dit ordrenummer og en beskrivelse hvad der er galt med varen. Du er naturligvis ikke ansvarlig for omkostninger forbundet med returneringen af en mangelfuld vare eller en forkert vare. Vi tilbagebetaler købsprisen og de oprindelige leveringsomkostninger, når vi har fået varen retur.

Reklamation
Pink yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder fabrikations- og materialefejl, der er opstået ved normal anvendelse af varen. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage grundet forkert anvendelse eller forkert vask.
Ønsker du at anmelde en reklamationen, skal varen sendes retur til Pink sammen med en kopi af din ordrebekræftelse og en beskrivelse af hvad der er galt. Pink vil tage sig af reparation, ombytning eller kreditering, alt efter aftale.

Returvarer / reklamationer sendes til:

Pink, webshop
Fiolstræde 19
1171 København K