Velkommen Tilmeld nyhedsbrev Login / Opret konto

HandelsbetingelserVirksomhedsoplysninger
Noon Aps.
Færgehavnsvej 36,
2150 Nordhavn, København
CVR-nummer: 29607184

Priser og Betaling
Alle priser i Pink's webshop er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. 25% moms. Man kan betale med følgende betalingskort i Pink's webshop: Dankort, Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard, Maestro card, Diners, Eurocard og Forbrugsforeningen. Beløbet trækkes først fra dit betalingskort når ordren er afsendt fra Pink's lager og pakken er overgivet til Post Danmark.

Leveringstid
Alle ordrer pakkes og afsendes af Pink indenfor 1-3 hverdage. Post Danmark vil normalt levere din pakke den følgende hverdag. Pink er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos postvæsenet.

Fragt og levering
Pink anvender Post Danmark til levering. Vi tilbyder gratis levering ved køb over DKK 1000.- i Danmark. Ved køb under DKK 1000.- pålægges fragtgebyr på henholdsvis DKK 39,- for pakker uden omdeling og DKK 49,- for pakker med omdeling i Danmark. Det er altid gratis at afhente sin pakke i Pink i Fiolstræde 19, 1171 Kbh. K.

Ansvar
Pink er ikke ansvarlig for eventuelle følgevirkninger ved brugen af varer og tjenester på vores website. Pink er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og i EU.
Se desuden PINK's politikker vedr. Persondata og Cookies:
www.butikpink.dk/side/persondatapolitik
www.butikpink.dk/side/cookies

Forbehold
Pink tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og eventuelle fejl. Vi gør opmærksom på, at priserne kan skifte uden varsel. Vi gør ligeledes opmærksom på, at man kun kan benytte en rabatkode pr. køb.
D
et kan være vanskeligt at gengive farver korrekt på computerskærme. Skulle det mod forventning ske, at en af de varer du har købt er udsolgt, vil du modtage en mail om hvorvidt du ønsker at gennemføre resten af ordren.

Reklamationsret
I henhold til Købeloven er der en 2-årig ret til at få mangler ved varen afhjulpet eller til at få varen ombyttet, hvis der reklameres over manglen inden for fristen. En mangel er en fejl, der har været til stede på leveringstidspunktet - typisk en fabrikations- og / eller materialefejl.

Returnering
Som kunde i Pink's webshop har du ret til at returnere dine varer i op til 14 dage. Denne periode gælder fra den dag, du modtager varerne. Du behøver ikke angive en grund til returnering. Du skal blot sende varerne tilbage til Pink's lager inden for 14 dage. Varer skal returneres i samme stand som du modtog dem og med de originale påsatte pris- og hængemærker. Pink opfordrer til, at man bruger Post Danmark ved returnering. Vi understreger endvidere vigtigheden af, at man på posthuset får en kvittering for afsendelsen. Vær venligst opmærksom på, at Pink ikke dækker omkostninger ved returnering med mindre, returneringen skyldes en fejl vores side. I dette tilfælde vil omkostninger i forbindelse med returneringen naturligvis blive dækket af os.

Returadresse:

Pink, w ebshop
Fiolstræde 19
1171 Kbh. K
Danmark

Kundeservice
Du kan kontakte Pink på Tlf. 33 14 24 33 eller E-mail: kunderservice@butikpink.dk