SHOP DE NYE VARER
SHOP DE NYE FORÅRSVARER FRI FRAGT I PÅSKEN

PERSONDATAPOLITIK

Hos Noon ApS ('Noon' eller 'vi') prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Noon?s måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Noon ApS
Færgehavnsvej 36
2150 Nordhavn
CVR: 29607184
Tlf.: 33 30 70 20
kundeservice@butikpink.dk

2. Indsamling af personoplysninger
Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden.
Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

- Når du køber varer online på www.butikpink.dk
- Når du tilmelder dig Two Danes nyhedsbrev
- Når du opretter en kundekonto på www.butikpink.dk
- Når du tilmelder dig Two Danes nyhedbrev i vores fysiske Two Danes butikker
- Når du deltager i en af Two Danes konkurrencer

Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra Two Danes flere gange.

3. Anvendelse af personoplysninger
Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

- Gennemførelse af ordre i vores webshop
- Tilmelding til nyhedsbrev
- Deltagelse i konkurrencer eller andre events
- Fremsendelse af andet nyhedsmails, herunder tildeling af værdikoder
- Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
- Oversigt over købshistorik
- Statistik
- Øvrige markedsføringstiltag

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

Two Danes fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre den samlede købeoplevelse ifm brug af hjemmesiden. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Vi videregiver ikke og sælger ikke information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

4. Videregivelse til andre dataansvarlige
Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Oplysninger til brug for vareleverance videregives dog til det af Two Danes anvendte fragtfirma.
Det kan endvidere under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

5. Overladelse til databehandlere
Dine personoplysninger overlades til Two Danes samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Two Danes vegne, fx det it firma som hoster Two Danes it.

6. Sletning af personoplysninger
Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

7. Cookies
Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde på www.butikpink.dk/side/cookies

8. Sikkerhed
Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

9. Dine rettigheder
Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os.

10. Tilbagekaldelse af samtykke
Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os os på webshop@twodanes.dk eller på telefon 33 14 24 33.

11. Links til andre websites mv.
Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

12. Ændringer af oplysninger mv.
Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på webshop@twodanes.dk eller på telefon 33 14 24 33.

I alle udsendte mails, er der link til at framelde dig eller ændre dine oplysninger og ønsker til nyhedsmail.

Ønsker du at ændre dine konto oplysninger der bruges ifm salg, kan dette gøres ved at logge ind på www.butikpink.dk/konto

Der ud over kan du skrive til os på følgende adresse:

Two Danes / Webshop
Fiolstræde 19
1171 København K

13. Klageadgang
Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 13 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

COOKIE POLITIK

På www.butikpink.dk anvender vi cookies i overensstemmelse med nærværende cookiepolitik.

1. Ejeroplysninger

Noon ApS
Færgehavnsvej 36
2150 Nordhavn
CVR 29607184
33 14 24 33
webshop@twodanes.dk

2. Hvad er en cookie?
Cookies anvendes i dag i forbindelse med stort set alle hjemmesider og er i mange tilfælde nødvendige for at levere en given service på hjemmesiden.
En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på brugerens IT-udstyr (PC, tablet, smartphone el. lign.), så udstyret kan genkendes. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af hjemmesiden og til optimering af sidens indhold. En cookie er en passiv fil og kan således ikke indsamle oplysninger fra brugerens computer eller sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Nogle cookies placeres af andre parter (såkaldte 3. parter) end den, som står i adresselinjen (URL'en) i browseren. Det kan være almindeligt indhold, men også f.eks. analyseværktøjer eller indlejrede kommentarfelter. Det betyder, at der gemmes cookies fra andre parter, end den som ejer hjemmesiden.
Nogle cookies gemmes kun på brugerens IT-udstyr, så længe brugeren har sin browser åben (sessionscookies). Andre cookies gemmes i et længere tidsrum (persistente cookies). Når brugeren gen-besøger en hjemmeside, vil sessions-cookies blive sat på ny, mens persistente cookies typisk fornyes.

3. Cookies på www.butikpink.dk
På www.butikpink.dk bruger vi cookies til at undersøge, hvordan vores hjemmeside bliver brugt og til at forenkle og forbedre dit besøg. Endvidere bruger vi cookies til at gennemføre ordrer i vores webshop. [Indsæt eventuelle yderligere specifikke formål.] Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Sessionscookie
Adskille brugerne fra hinanden.
Udløber når browseren lukkes.

Sessionscookie
Huske valgt tøjstørrelse, pasform og farve.
Udløber når browseren lukkes.

Persistent cookie
Indsamle statistik om, hvornår brugeren har besøgt hjemmesiden samt oplysninger om, hvilke sider brugerne typisk kommer fra og går videre til.
Udløber efter 2 år

Persistent cookie
Huske evt. indhold i indkøbskurven.
Udløber efter 1 måned

4. Hvordan fjernes/undgås cookies?
Det afhænger af din browser, hvordan du sletter eller undgår, at der placeres cookies.
Hvis du anvender en PC kan cookies slettes ved at bruge genvejstasterne [CTRL]+[SHIFT]+[Delete]. Hvis det ikke virker, eller du eksempelvis anvender en MAC, skal du klikke på linket ved den browser, som du anvender:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/products/windows?os=windows-7
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/da/kb/slet-cookies-fjerne-oplysninger-fra-websteder?redirectlocale=en-US&redirectslug=Deleting+cookies
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=da
Opera: http://help.opera.com/Windows/9.51/da/cookies.html
Safari: https://support.apple.com/da-dk/HT201265
Flash cookies: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager07.html

5. Hvorfor informerer vi om cookies?
Alle danske hjemmesider er forpligtet til at informere om, hvilke cookies der afsættes på brugerens IT- udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ?Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr? (i daglig tale cookiebekendtgørelsen).

Se bekendtgørelse: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=139279
Se vejledning: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=146417

6. Behandling af persondata
For yderligere information om hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, kan du læse vores persondatapolitik, som du finder på www.butikpink.dk/side/persondatapolitik

7. Kontakt
Hvis du har spørgsmål til nærværende cookiepolitik, kan du kontakte os på webshop@twodanes.dk